HTML

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Együttműködő partnerek

180x90.png mahasti logo.jpg

Elmarad!

2014.10.22. 18:24 :: B.Bee

A ma esti NIA (10.22. szerda 19.00) betegség miatt ELMARAD!

letöltés.jpg

                                   Köszönjük a megértést!

Október 23-i foglalkozások

2014.10.21. 21:35 :: Rostás Anita

OKTÓBER 23.

 

NEMZETI lobogó.jpg

 

CSÜTÖRTÖKÖN IS VÁRUNK KÉT PROGRAMMAL:

17.30-19.00

HATHA JÓGA BABIVAL

és

19.00-20.00

HASTÁNC BARBIVAL

Testszépítés felsőfokon - NOVEMBER 3-TÓL új kurzus indul!

2014.10.21. 08:29 :: B.Bee

Íme egy olyan tanfolyam az Amina Központ életében, mely két éve töretlenül, szinte megszakítások nélkül, folyamatosan telt házzal működik. A Testszépítő 1. és Testszépítő 2. tanfolyamok elsősorban a testtudatosság, megfelelő testtónus, koordináció, kondíció és ízületi mozgékonyság fejlesztésére lettek hivatottak, mégis büszkén vállaljuk, hogy nem kevés vendégünknek e tanfolyamok segítségével sikerült (a helyes életmód és táplálkozás kialakítása mellett) megszabadulni felesleges kilóktól, zavaró centiméterektől.

Mi a tanfolyam hatékony működésének a titka?

  • A tökéletesen összeállított és összehangolt gyakorlatsorok.
  • A két oktató profizmusa, felkészültsége, együttműködése és "több szem többet lát/észrevesz" stratégiája.
  • A mozgásra hangolt és választékosan összeállított zene.
  • Az óra végén az órai munkát segítő és támogató vezetett relaxáció.
  • A tanfolyam törzsvendégeinek hosszú távon való hűséges, kitartó munkája, melynek eredményeként életmódbeli változásokat is véghez vittek.

 

A Testszépítő 1. és 2. tanfolyam oktatói: Ambrus Anita –Pilates oktató és Tóth Barbara Adrien – rekreációs szakember, mozgás- és táncoktató. Az óravezetést egymást váltva, összehangolva tartják, így míg egyikük a gyakorlatokat bemutatja és vezeti, a másikuk javítja a vendégek testtartását, mozdulatainak elvégzését. 

minőség.jpg


Testszépítő tanfolyamaink Pilates és Body-toning alapokra épülnek. 
Pilates segítségével ráérezhetsz erőközpontodra és megerősítheted azt, mely által testtartásod javul és igazán kecses lesz. De segít abban is, hogy az egész testedben izomegyensúly alakuljon ki.


A Body-toning segítségével, te magad rajzolhatod ki - testi adottságaidhoz mérten - tested körvonalait. Megjelenhet a nőies homokóra alak, mely vázra az izmok hosszanti irányban erősödnek rá. A gyakorlatok táncosokat előképző alapmozdulatokra épülnek. Tehát ugyanolyan kecses, koordinált, finom mozgású lehetsz, mint egy táncos, anélkül, hogy valaha is táncoltál volna. A tanfolyam által nem csupán az izmaid fejlődnek majd, hanem a testtudatod is. Megtanulsz befelé figyelni, a testedre, megtanulhatsz kommunikálni vele a gyakorlatokon és mozdulatokon keresztül. Óráról órára észlelni fogod a változást mind a testedben, mind a szellemedben és lelkedben. Közelebb kerülsz önmagadhoz, a saját testedhez.

Készülj fel! A 90 perces foglalkozás erőt próbáló munka lesz, melynek végén természetesen kellemesen ellazulhatsz egy vezetett relaxációban, hogy ezzel is fokozzuk az órai munkád hatását.

  • Karcsú derék, lapos has

  • Kontúros vállak és formás karok

  • Push-up popsi

  • Szálkás combok


Testszépítő 1. - (alapozó)

Elindulunk egy úton, mely a mélyebb testtudat felé vezet. Elkezdjük építeni és szálkásítani az izmokat, összehangoljuk a kar- és lábmunkát. Kifejezett figyelem kerül a test középpontjára (köldök körüli rész) és annak megerősítésére. A gerinctartó izmok edzése sem marad el. A végén "release technikával" engedjük bele testünket a zenébe és a mozdulatokba, majd a jól megérdemelt relaxációval zárjuk az órát.

Testszépítő 2. - (haladó)

Mindazoknak ajánlott és javasolt, akik elvégezték az 1. tanfolyamot, ill. a rendszeresen sportolóknak. Ez egy kihívásokkal teli óra. Az 1. tanfolyamnál dinamikusabb és erőteljesebb mozgásformákat tartalmaz. Nagyobb hangsúly kerül a hasizom, saját testsúlyos, kar- és hátizom gyakorlatokra.

 

Előkészületben: Testszépítő Ultra


Szeptember 29-től újra indul a Testszépítő 1. tanfolyam. A férőhely limitált, ezért helyedet a tanfolyam befizetésével tudod biztosítani. A könnyebb elérhetőség miatt tanfolyamaink ezentúl 4 alkalmas (havi) rendszerrel indulnak. A  tanfolyamok teljes részvételt kívánnak az eredményesség érdekében. Akkor jelentkezz, ha a havi 4 alkalmat el tudod végezni. Pótlásra, csökkentett időtartamú befizetésre nincs lehetőség!

Időpont:

Szeptember 29-től hétfőnként 19.00-20.30

Ára:

8.000.- Ft/fő/4 alkalom

Következő kurzus indul: November 3., majd December 1.

Részvételi szándékodat jelezd a barbi@aminajoga.hu címen, a facebookon vagy a 30/238-1151-es számon.

SORSFORDÍTÓ - KIS VÁLTOZÁS, NAGY EREDMÉNY

2014.10.20. 20:43 :: Rostás Anita

Másként szeretnéd, másként szeretnél…

Nincs miért várnod tovább, itt és most kell élned!

TreeofLifednsfa.jpg

November 15-én szombaton 11.00-15.00 óra között sorsot fordítunk a családállítás módszerével.


Részvétel: 6.000.- / fő


Bejelentkezés szükséges: barbi@aminajoga.hu, 30/238-11-51