HTML

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Együttműködő partnerek

180x90.png mahasti logo.jpg

Elmarad!

2014.10.22. 18:24 :: B.Bee

OKTÓBER 29-ÉN, SZERDÁN

A HAPPY DAISY JÁTÉKOS ANGOL FOGLALKOZÁS 

ELMARAD!

figyelem_1.jpg

 

MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK.

Testszépítés felsőfokon - NOVEMBER 3-TÓL új kurzus indul!

2014.10.21. 08:29 :: B.Bee

Íme egy olyan tanfolyam az Amina Központ életében, mely két éve töretlenül, szinte megszakítások nélkül, folyamatosan telt házzal működik. A Testszépítő 1. és Testszépítő 2. tanfolyamok elsősorban a testtudatosság, megfelelő testtónus, koordináció, kondíció és ízületi mozgékonyság fejlesztésére lettek hivatottak, mégis büszkén vállaljuk, hogy nem kevés vendégünknek e tanfolyamok segítségével sikerült (a helyes életmód és táplálkozás kialakítása mellett) megszabadulni felesleges kilóktól, zavaró centiméterektől.

Mi a tanfolyam hatékony működésének a titka?

  • A tökéletesen összeállított és összehangolt gyakorlatsorok.
  • A két oktató profizmusa, felkészültsége, együttműködése és "több szem többet lát/észrevesz" stratégiája.
  • A mozgásra hangolt és választékosan összeállított zene.
  • Az óra végén az órai munkát segítő és támogató vezetett relaxáció.
  • A tanfolyam törzsvendégeinek hosszú távon való hűséges, kitartó munkája, melynek eredményeként életmódbeli változásokat is véghez vittek.

 

A Testszépítő 1. és 2. tanfolyam oktatói: Ambrus Anita –Pilates oktató és Tóth Barbara Adrien – rekreációs szakember, mozgás- és táncoktató. Az óravezetést egymást váltva, összehangolva tartják, így míg egyikük a gyakorlatokat bemutatja és vezeti, a másikuk javítja a vendégek testtartását, mozdulatainak elvégzését. 

minőség.jpg


Testszépítő tanfolyamaink Pilates és Body-toning alapokra épülnek. 
Pilates segítségével ráérezhetsz erőközpontodra és megerősítheted azt, mely által testtartásod javul és igazán kecses lesz. De segít abban is, hogy az egész testedben izomegyensúly alakuljon ki.


A Body-toning segítségével, te magad rajzolhatod ki - testi adottságaidhoz mérten - tested körvonalait. Megjelenhet a nőies homokóra alak, mely vázra az izmok hosszanti irányban erősödnek rá. A gyakorlatok táncosokat előképző alapmozdulatokra épülnek. Tehát ugyanolyan kecses, koordinált, finom mozgású lehetsz, mint egy táncos, anélkül, hogy valaha is táncoltál volna. A tanfolyam által nem csupán az izmaid fejlődnek majd, hanem a testtudatod is. Megtanulsz befelé figyelni, a testedre, megtanulhatsz kommunikálni vele a gyakorlatokon és mozdulatokon keresztül. Óráról órára észlelni fogod a változást mind a testedben, mind a szellemedben és lelkedben. Közelebb kerülsz önmagadhoz, a saját testedhez.

Készülj fel! A 90 perces foglalkozás erőt próbáló munka lesz, melynek végén természetesen kellemesen ellazulhatsz egy vezetett relaxációban, hogy ezzel is fokozzuk az órai munkád hatását.

  • Karcsú derék, lapos has

  • Kontúros vállak és formás karok

  • Push-up popsi

  • Szálkás combok


Testszépítő 1. - (alapozó)

Elindulunk egy úton, mely a mélyebb testtudat felé vezet. Elkezdjük építeni és szálkásítani az izmokat, összehangoljuk a kar- és lábmunkát. Kifejezett figyelem kerül a test középpontjára (köldök körüli rész) és annak megerősítésére. A gerinctartó izmok edzése sem marad el. A végén "release technikával" engedjük bele testünket a zenébe és a mozdulatokba, majd a jól megérdemelt relaxációval zárjuk az órát.

Testszépítő 2. - (haladó)

Mindazoknak ajánlott és javasolt, akik elvégezték az 1. tanfolyamot, ill. a rendszeresen sportolóknak. Ez egy kihívásokkal teli óra. Az 1. tanfolyamnál dinamikusabb és erőteljesebb mozgásformákat tartalmaz. Nagyobb hangsúly kerül a hasizom, saját testsúlyos, kar- és hátizom gyakorlatokra.

 

Előkészületben: Testszépítő Ultra


Szeptember 29-től újra indul a Testszépítő 1. tanfolyam. A férőhely limitált, ezért helyedet a tanfolyam befizetésével tudod biztosítani. A könnyebb elérhetőség miatt tanfolyamaink ezentúl 4 alkalmas (havi) rendszerrel indulnak. A  tanfolyamok teljes részvételt kívánnak az eredményesség érdekében. Akkor jelentkezz, ha a havi 4 alkalmat el tudod végezni. Pótlásra, csökkentett időtartamú befizetésre nincs lehetőség!

Időpont:

Szeptember 29-től hétfőnként 19.00-20.30

Ára:

8.000.- Ft/fő/4 alkalom

Következő kurzus indul: November 3., majd December 1.

Részvételi szándékodat jelezd a barbi@aminajoga.hu címen, a facebookon vagy a 30/238-1151-es számon.

SORSFORDÍTÓ - KIS VÁLTOZÁS, NAGY EREDMÉNY

2014.10.20. 20:43 :: Rostás Anita

Másként szeretnéd, másként szeretnél…

Nincs miért várnod tovább, itt és most kell élned!

TreeofLifednsfa.jpg

November 15-én szombaton 11.00-15.00 óra között sorsot fordítunk a családállítás módszerével.


Részvétel: 6.000.- / fő


Bejelentkezés szükséges: barbi@aminajoga.hu, 30/238-11-51

Kapcsolódás vagy kapcsolat…

2014.10.16. 16:14 :: Rostás Anita

Minél több valódi kapcsolódást élünk, annál örömtelibb, teljesebb, EGÉSZ-ségesebb életünk. 

 

Létünk alap eleme a kapcsolódás. Gondoljunk csak bele: minden létező feltétele!

 

Az első ilyen, igen meghatározó kapcsolat édesanyánkkal köttetik, szó szerint, - hiszen ennek egy igen látványos és masszív zsinór is a tartozéka sok hónapon át. A fizikai kapcsolódáson keresztül általában ekkor (szülő-gyermek viszonylatban) fedezzük fel annak a bizonyos lelki kapcsolódásnak is a létezését. Vannak köztetek, akik mindezt megtapasztalják testvérükkel, szerelmükkel vagy akár barátjukkal is és megérzik azt a láthatatlan madzagot, vagy ha már gyermeked van, akkor nem is olyan láthatatlan -, mely "valahol ott fent" összeköttetett és igen intenzív, radarral ellátott rendszerként működik.

Igen, léteznek ilyen kapcsolódások, melyekben megélhetjük a feloldódást, odaadást, beleengedést. Bátorság kell hozzá, hogy mindezt megengedjük magunknak. El kell engednünk félelmeinket és beidegződött válaszainkat ahhoz is, hogy végre fel merjük tenni magunknak a kérdést: vajon valóban kapcsolódom-e vagy csak kapcsolatban élek? Elég bátor vagyok ahhoz, hogy őszintén, önmagam felfedezésén keresztül kitárulkozzak, kapcsolódjak? Minél több valódi kapcsolódást élünk, annál örömtelibb, teljesebb, EGÉSZ-ségesebb életünk.

 

De hogyan kapcsolódjak?

 

A tudatos kapcsolathoz - bármivel vagy bármihez - még egy nagyon fontos hozzávaló szükségeltetik: az éberség. Észre veszem-e, hogy milyen relációban vagyok? És tudatosan alakítom azt? Ha kell, meg tudom-e tenni, hogy megszakítom a kapcsolatot - akár időszakosan is -, és elengedem, mert már nem lehetőségként aposztrofálom, hanem saját, VALÓDI szükségleteim felfedezésén keresztül belátom, hogy már nincsen vagy nem ebben a minőségében van rá szükségem?

Többek között a tudatos kapcsolat kialakításához és annak megtapasztalásához segít hozzá az általunk létrehozott módszertan, mely középpontjában a testtudatosság és az intuíció áll. A tréningjeinket kísérő előadás-sorozat 3. állomásán a minden létező alapját, a kapcsolódást boncolgatjuk. Élményfoglalkozásainkon is alkalmazott játékos feladatokkal tesszük érdekesebbé, színesebbé az előadást, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.

 

Anita_es_Barbi_k.jpg

 

Az előadás 120 perces, díja 1500 Ft. Bejelentkezés szükséges!

Helyszín: Sóter Klub, Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53.

Az előadást megfelelő létszámú jelentkező esetén tartjuk meg, ezért feltétlenül jelezd részvételi szándékodat a barbi@aminajoga.hu e-mail címen vagy ha utolsó pillanatban döntesz, érdeklődj a 30/238-1151-es telefonszámon.

Előadók: 

Rostás Anita bioenergetikai koordinátor, probléma-modellező

Tóth Barbara Adrien rekreációs szakember, élménytréner