HTML

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Együttműködő partnerek

180x90.png mahasti logo.jpg

ZENEOVI indul szeptember 2-án, 16.45-től, Juhos Orsival

2014.08.20. 21:12 :: Rostás Anita

"A zene rejtelem, a zene talány: a zene játék - játék a javából! Izgalmas, lüktető és magával ragadó." /Balázs Gabriella/

A zeneoviban a dallami készségfejlesztés, a daltanítás, a ritmikai készségfejlesztés, a metrumérzék fejlesztése, a zenehallgatás és a hangszínérzék fejlesztése mind-mind játékos formában, a gyermekek számára észrevétlenül történik. A mozgás, a bábozás, a rajzolás, a tánc, a hangszerek és más eszközök használata is az önfeledt játékot biztosítják a gyermekek számára.

 Zeneovi.jpg

A foglalkozások célja, hogy az óvodások megismerkedjenek a zenével, a zene és a közös zenei játékok nyújtotta örömökkel, a zene szépségével.

 

Büszke vagyok arra, hogy a zeneovis csoportjaimba járó gyerekek nagy része az óvodából kinőve zenei általános iskolában vagy zeneiskolában folytatta tanulmányait.

 

Sok szeretettel várok minden énekelni, zenélni, zenét hallgatni, táncolni, játszani szerető óvodást!

 Kovácsné Juhos Orsolya

 

Időpont: keddenként 16:45-17:30

Részvételi díj: 4000 Ft / 4 alkalom (60 nap alatt lejárható bérlet) vagy 8 alkalmas, 60 napig érvényes 45' gyermekbérlettel látogatható: 7500 Ft

Első próbaóra: 1000 Ft

Bagdi Bella: Jobb Veled a Világ Boldogságprogram Augusztus 29., 17.00 óra

2014.08.20. 19:41 :: Rostás Anita

2012-ben nyilvánosságra hozták az egyes országok általános boldogságát vizsgáló World Happiness Report indexet. Az Earth Institute gondozásában készült jelentésből kiderül, hogy Magyarország csupán a 96. helyet foglalja el. A tavaly közzétett OECD-országok állampolgárainak boldogságindexének felmérésében Magyarország a legutolsó helyen állt – a magyaroknál a fejlődő országok lakói is boldogabbak. Szinte minden nemzetközi összehasonlító tudományos vizsgálat megállapítja, hogy Magyarország Európa boldogtalanabb felén helyezkedik el.

ENNEK NEM KELL ÍGY LENNIE!

A BOLDOGSÁG TANULHATÓ! A boldogságra való hajlam egy megtanulható képesség!

INGYENES boldogságprogramunk erre szeretne megtanítani Téged.

boldogsagprogram.jpg

Sonja Lyubomirsky volt az első olyan kutató pszichológus, (aki a pozitív pszichológia néven ismert pszichológiai irányzathoz tartozik, amelynek Csíkszentmihályi Mihály az egyik vezéralakja), aki kutatócsoportjával tudományosan is bebizonyította, hogy az ember igenis képes arra, hogy a mindennapi életében függetlenül a külső körülményektől, valóban boldognak érezze magát, csak meg kell tanulnunk, hogy miként növelhetjük a boldogságszintünket.

Kinek ajánljuk ezt a programot?

1. Azoknak a boldogságra vágyóknak, akik szinte bármit megtennének, hogy fokozott és tartós boldogság-élményhez jussanak. A program megmutatja, hogy igenis változtathatunk az életünk minőségén, és boldogabbakká tudunk válni. Ráadásul segítséget és fogódzókat ad ahhoz, hogy ezt miként tegyük.

2. Azoknak, akik életük olyan fordulópontjához érkeztek, ahol ráébredtek: mélyebb, felelősebb "létezést" keresnek. A program segít felismerni, hogy nemes céljaink igenis összeegyeztethetők a boldogsággal, sőt akkor valósíthatók meg igazán, ha mi magunk boldogan vagyunk jelen a dolgainkban.

3. Végül pedig azoknak, akik egyszerűen csak kíváncsiak, és tudni szeretnék, hogyan látja ma a lélektan a boldogság jelenségét, és milyen eszköztára van a boldogság fokozásához és tartósabb fennmaradásához.

A boldogságprogram témája hónapról hónapra

 

A boldogságprogram tudományos vizsgálatokra épül, amely nyomán hónapról hónapra letesztelheted a saját életedben, hogy milyen változásokat képes eredményezni azok a módszerek és technikák, amelyek tudósok szerint boldoggá tesznek bennünket.

Minden hónapban egy konkrét boldogságfokozó gyakorlattal foglalkozunk.

Szeptember: A boldogságfokozó hála gyakorlása
Október: Apró örömök élvezete
November: A társas kapcsolatok boldogító ereje
December: Önbecsülés, önszeretet
Január: Az optimizmus gyakorlása
Február: Megbocsátás
Március: Célok kitűzése és elérése
Április: Boldogító jócselekedetek
Május: Egészséges életmód gyakorlása (mozgás, étkezés, gondolkodásmód)
Június: Panaszmentes hónap

Videó üzenetben tájékoztatjuk a csatlakozókat az aktuális hónap témájáról, amiben kifejtjük, hogy tudósok szerint, miért boldogítanak bennünket ezek az eszközök és hogyan érdemes őket gyakorolni. Továbbá minden témához minden napra adunk gyakorlati tippeket is.

Szeptember 1-én elindul a közös tanulás 10 hónapon át! Tarts Te is velünk!

Személyes találkozók havonta egyszer

 

A közösségben való tanulás mindig élvezetesebbé teszi a folyamatot, ráadásul lehetőséget ad arra, hogy megoszd az élményeidet olyanokkal, akik ugyanazt az utat járják, mint te, ugyanakkor a személyes találkozók ezekkel a hozzád hasonló célokat elérni vágyó emberekkel az elkötelezettségedet erősíti.

Éppen ezért minden erővel azon vagyunk, hogy országosan minél több településen legyenek Jobb Veled a Világ klubok, ahol az adott településen élő boldogságprogram résztvevői találkozhatnak egymással, megoszthatják tapasztalataikat és ahol felkészülhetnek a következő hónap tematikájára.

A klubvezetésre a vezetőket Bagdi Bella, az alapítványunk elnöke készíti fel, aki a program megálmodója és elindítója.

Az első klubtalálkozó augusztus 29-én lesz, ami a szeptember 1-i induláshoz készíti fel a résztvevőket.

Jelentkezz a következő e-mail címen: budapest20klub@jobbveledavilag.hu

Árlista 2014. szeptember 1-jétől

2014.08.20. 17:13 :: Rostás Anita

_rlista20140901_1408547579.JPG_1247x800

Órarend 2014. szeptember 1-jétől

2014.08.20. 16:58 :: Rostás Anita

_rarend20140901_1408546684.JPG_2251x1662