HTML

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Együttműködő partnerek

180x90.png mahasti logo.jpg

Salsa fitness anyukáknak

2015.03.02. 14:12 :: B.Bee

 Minden szerdán délelőtt 10-11 óra között vár Julio, kubai oktatónk, hogy jól átmozgasson a kubai salsa, cha-cha-cha, mambo stb. aerob mozdulatsoraival.

Miközben szuper hangulatú latin zenére mozoghatsz, gyermeked egy teremben veled felnőtt felügyelete alatt játszik, kirakózik vagy éppen táncol a zenére.

salsa_baby.jpg

Az óra min. 3 fő bejelentkezése esetén lesz megtartva.

Bejelentkezni

a barbi@aminajoga.hu e-mailen,

az Amina Test és Lélek Rekreációs Központ facebook oldalán

és a 30/238-11-51-es mobilszámon tudsz kedd este 18 óráig.

                                                                                                           Szeretettel várunk! 

                                                                                  

Páros jóga Babival Március 14-én, szombaton 10.00 és 11.30 között

2015.03.01. 12:00 :: Rita Örvényesi

A páros jóga különleges, csodálatos és harmonikus mozgás, mely erősíti az egymás iránti bizalmat, és aminek lényege az együttlét és az érintkezés.

Az érintés segít a ráhangolódásban, gyógyulásban. A társ segít az ászanák pontos végrehajtásában és támogat a gyakorlás közben, így még a nyújtások is hatékonyabbá válnak. Egy új, fantasztikus élmény mindenki számára, még azoknak is akiknek nincs jelen életükben a jóga.

Várok mindenkit szeretettel. Barátokat, szülőket, gyereket, párokat és mindenkit, aki szeretne részt venni egy egyedi hangulatú jóga órán. 

A foglalkozás ára 3500 Ft páronként.

Időpont: Március 14., szombat 10.00-11.30 óra között

Bejelentkezés szükséges: barbi@aminajoga.hu vagy 30/238-1151

Varázslatos NŐ

2015.03.01. 11:03 :: Rostás Anita

VARÁZSLATOS NŐ

-

egy igazi csajos program Nőnapon

 

Ebéd után, míg a többiek lazítanak, addig egy igazán könnyed, játékos, mégis varázslatosan megmozgató és feltöltő NŐi körbe invitálunk

NIT.jpg

Bevezetünk a hastánc misztériumába. Nemcsak beszélgetünk, hanem meg is tapasztalhatod, hogy egy nőnek a hastánc miért lehet terápiás eszköz. Kellemes, egzotikus zenére a tested lágy és hullámzó mozdulatai segítik megérteni a benned élő NŐT. Már egy alkalom csodákat művel. 

&

A szakrális körtáncokon keresztül megélheted a női egységet, a nőket összetartó intuitív erőt. Jó érzés megélni, hogy egy közösséghez tartozol, és hogy a problémáiddal nem vagy egyedül. Női körben a hétköznapi gondok, terhek oldódnak, megszűnnek.

&

Az örömtáncban megtapasztalhatod misztikus lényedet, kapcsolatba kerülhetsz önvalóddal. Tánccal több kultúrában gyógyítanak. A nyugati társadalom nemigen alkalmazza ezt a módszert, pedig az örömtáncon keresztül olyan energiákat szabadítasz fel, melyek öngyógyító folyamatokat indítanak el benned.


Szeretettel vár: Anita és Barbi

 

2015. március 8., vasárnap: 15.00-18.00 óra között

Ára: 6.000.-/fő

 

Részvételi szándékodat kérjük jelezd a 30/238-1151-es telefonszámon vagy e-mailben: barbi@aminajoga.hu.

Tetszik ·  ·

AVIVA tanfolyam az Aminában

2015.02.26. 16:40 :: Rostás Anita

Hallottál már az AVIVA tornáról?

Milyen esetekben segíthet a módszer?

  • Ha menstruációval kapcsolatos problémáid vannak
  • Ha súlytöbblettől szenvedsz, bár étkezési szokásaid nem indokolják
  • Ha változókori tüneteid vannak
  • Ha nem vagy fogamzóképes, bár nincs semmi szervi oka
  • Ha inkontinencia tünetei zavarnak
  • Férfiaknak: Ha a férfiasságod meg szeretnéd őrizni, esetleg vissza szeretnéd kapni, vagy prosztataproblémáid vannak

 aviva_1302_bpmarcius_masolata.jpg

Az Aviva-módszer speciális, ritmikus gyakorlatsorokból áll, amelyek hormonális változást idéznek elő a szervezetben. Az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok megmozgatásával fokozódik a vérkeringés, így több hormont, vitamint és oxigént szállít a nemi mirigyekbe és a nemi szervekbe, melynek hatására elindul a gyógyító folyamat.

A mozgás során létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát. Alkalmazható ovulációhiány esetén, segíthet többszöri vetélés után is, mivel a speciális gyakorlatsorok alkalmasak a méhizomzat erősítésére, idősebb korban pedig a klimax kellemetlen kísérő tüneteit – hőhullámok, depresszió, hüvelyszárazság, csontritkulás – is megszüntethetik.

Az Aviva-torna azoknak is ajánlott, akik sokáig nők akarnak maradni, hiszen minden izmot megmozgat, és feltölt energiával!

Varga Lászlóné Ági tartja a tanfolyamot, aki Mosonmagyaróvárról érkezik hozzánk. Aviva-módszer, nemzetközi PeakPilates, gerincjóga oktató és Fit-ball Trainer. Tanfolyammal kapcsolatos szakmai kérdés esetén Ági telefonszáma: +36 30/93-96-906.

Időpont: Március 28., szombat 9.00-15.00 óra között

A tanfolyam részvételi díja: 10000 Ft/fő, babára váró pároknak: 15000 Ft/pár

Részvétel feltétele az előzetes befizetés, melyet személyesen az Amina Stúdióban órarendi órák alatt tehet meg vagy utalhat a 12012307-01461418-00100004-es Raiffeisen Bank-nál vezetett számlára, Tóth Barbara Adrien nevére. Közlemény rovatba kérjük írja be: AVIVA. 

A tanfolyamot csak megfelelő számú befizetett jelentkező esetén tartjuk meg. Amennyiben nem lesz megfelelő számú jelentkező, úgy a befizetett összeg erejéig visszafizetésre vagy visszautalásra kerül a díj. 

Érdeklődni, bejelentkezni a barbi@aminajoga.hu vagy az anita@aminajoga.hu e-mail címeken, a 30/238-1151-es telefonszámon lehet.